Cesartherapie Arnhem

Cesartherapie Arnhem

cesartherapie arnhemCesartherapie Arnhem nodig omdat u lichamelijke klachten heeft en bewegen voor u een last wordt? Bij In Beweging Oefentherapie Cesar in Arnhem bent u in dat geval aan het juiste adres. Wij bieden u verschillende behandeldiensten aan die samen een totaalpakket vormen om gezond te bewegen. De Cesartherapie is een paramedische behandelmethode waarmee u door gezond te bewegen werkt aan het verminderen van uw klachten of helpt klachten te voorkomen (de preventieve behandeling). We bereiken dit resultaat door houdingscorrectie en bewegingsinstructies. Daarbij kijken wij niet alleen naar uw klacht maar naar uw hele manier van bewegen. Neem contact met ons op voor cesartherapie Arnhem.

Cesartherapie Arnhem via In Beweging Oefentherapie Cesar

Cesartherapie behandelt onder meer nek-, schouder- en rugklachten, beroepsklachten zoals RSI en rugklachten in verzorgende beroepen, hernia, ischias en andere uitstralende zenuwpijnen, revalidatie na een ongeval of een heupoperatie, verbetering van de motoriek van kinderen en bekkeninstabiliteit. Kortom, alles wat met het bewegend functioneren van de mens te maken heeft. Bij de behandeling van een patiënt maakt de fysiotherapeut onder andere gebruik van massage, mobilisaties, taping en oefentherapie. Onze therapie is gericht op ouderen én jongeren. Maakt u direct een afspraak met onze specialisten in Arnhem als u cesartherapie nodig heeft.

Uw voordelen bij In Beweging Oefentherapie Cesar

  • Geen verwijsbrief nodig van de huisarts
  • Vergoeding door de zorgverzekeraars
  • Wij komen indien nodig aan huis
  • Wij werken volgens de laatste wetenschappelijk inzichten
  • Beweegzorg op maat door samenwerking met meerdere disciplines: psycholoog, ergotherapeut, podotherapeut, orthopeed, neuroloog, arboarts, revalidatie,- en huisarts. Uiteraard alleen met uw toestemming
  • Bij ons bent u geen nummer maar staat ú centraal
  • Wij proberen u altijd binnen 48-uur te behandelen

Uw cesartherapie regelt u bij de specialist in Arnhem

Bij onze praktijk in Arnhem kunt u terecht voor cesartherapie op maat. Wij werken hiervoor met diverse disciplines, zoals een psycholoog, ergotherapeut, podotherapeut, orthopeed, neuroloog, arboarts, revalidatie,- en huisarts. Als u woonachtig bent in Arnhem in de wijk Malburgen, zijn wij uw betrouwbare en dichtstbijzijnde partner. Meer weten over onze mogelijkheden? Neemt u dan direct en vrijblijvend contact met ons op.