Handtherapie Arnhem

Handtherapie Arnhem

handtherapie arnhemHandtherapie Arnhem volgt u bij In Beweging Oefentherapie Cesar. Onze specialisten zijn namelijk zeer ervaren in deze vorm van therapie. Heeft u een tintelend, doof gevoel in uw hand, onlangs een ongeluk gehad waarbij uw hand betrokken was, of andere hand- en polsklachten? Handtherapie houdt zich bezig met het behandelen van functiestoornissen van spieren, pezen, banden, botten, gewrichten, zenuwen en huid. Het doel van handtherapie is door middel van adviezen en behandeling ervoor te zorgen dat u uw activiteiten zo snel mogelijk weer kan hervatten. Wilt u meer weten over handtherapie Arnhem? Neemt u dan contact op met onze specialisten.

Handtherapie Arnhem via In Beweging Oefentherapie Cesar

Onze in hand- en pols problematiek gespecialiseerde therapeut, biedt een programma op maat. De therapeut kan kiezen voor een één soort therapie of voor een combinatie van therapieën om u zo snel mogelijk weer maximaal gebruik te laten maken van uw hand, pols of onderarm en dat u weer optimaal kunt functioneren in uw dagelijks leven, werk, hobby en/ of sport. Uiteraard hoort daar ook deskundig advies bij om het herstel te bevorderen, maar ook om nieuwe blessures te voorkomen! Handtherapie is vaak een langdurig en intensief traject, waarbij uw medewerking en inzet van groot belang is. Afhankelijk van de ernst van de aandoening kan ook de duur van de therapie variëren. Het kan zijn dat u met een pijnlijke spier na drie keer behandelen vooruit kunt. Maar na een operatie of bij uitgebreid letsel kan de nabehandeling soms wel een jaar duren.

Uw voordelen bij In Beweging Oefentherapie Cesar

  • Geen verwijsbrief nodig van de huisarts
  • Vergoeding door de zorgverzekeraars
  • Wij komen indien nodig aan huis
  • Wij werken volgens de laatste wetenschappelijk inzichten
  • Beweegzorg op maat door samenwerking met meerdere disciplines: psycholoog, ergotherapeut, podotherapeut, orthopeed, neuroloog, arboarts, revalidatie,- en huisarts. Uiteraard alleen met uw toestemming
  • Bij ons bent u geen nummer maar staat ú centraal
  • Wij proberen u altijd binnen 48-uur te behandelen

Uw handtherapie Arnhem regelt u bij de specialist

Bij onze praktijk in Malburgen kunt u terecht voor handtherapie op maat. Wij werken hiervoor met diverse disciplines, zoals een psycholoog, ergotherapeut, podotherapeut, orthopeed, neuroloog, arboarts, revalidatie,- en huisarts. Op deze manier kunnen wij u altijd van handtherapie op maat voorzien. Als u woonachtig bent in Arnhem in de wijk Malburgen, zijn wij uw betrouwbare en dichtstbijzijnde partner. Neemt u direct en vrijblijvend contact met ons op.