Portfolio Categories: Behandelingen

MS

enean vitae interdum diam, quis commodo enim. Donec pulvinar augue ac dignissim hendrerit. Maecenas sit amet varius enim, sed elementum risus. Aliquam ut ligula accumsan.

Aan huis behandelen

Behandeling van de therapeut aan huis behoort tot de mogelijkheden als u lichamelijk niet in staat bent om naar de praktijk te komen. Voor welke klachten kan ik aan huis behandeld worden?

Hijama & Cupping

Naast Oefentherapie Cesar bieden wij cupping aan. Bij cupping wordt een glazen of plastic cup op bepaalde punten op uw lichaam geplaatst en vacuüm getrokken. Hierdoor wordt het bindweefsel gestimuleerd en de huid en de spieren goed doorbloedt. Cupping dringt door tot in de bindweefsellaag en ook het gebied tussen de wervels wordt ‘losgetrokken’. Dit is een gebied dat met een normale massage moeilijk te bereiken is. Cupping heft onder meer uw energieblokkades op en voert afvalstoffen af.

Sportblessures

Oefentherapie Cesar bij sportblessures is voor cliënten die na ziekte of blessures weer aan het werk willen en/of weer willen sporten. De oefentherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies aan de sporter die blessures of klachten heeft opgelopen. De oefentherapeut analyseert de (sport)bewegingen en leert de juiste bewegingstechnieken aan om in de toekomst blessures en/of klachten te voorkomen.

Handtherapie

Heeft u een tintelend, doof gevoel in uw hand, onlangs een ongeluk gehad waarbij uw hand betrokken was, of andere hand- en polsklachten? Onze in hand- en pols problematiek gespecialiseerde therapeut, biedt u een programma op maat.

Kinderen

eder kind ontwikkelt zich op zijn eigen unieke wijze. Daarnaast horen bij iedere leeftijd bepaalde motorische vaardigheden. Wanneer er iets mis is met de motoriek door een vertraagde motorische ontwikkeling, een aangeboren afwijking of een andere oorzaak, kunt u bij ons terecht. Wij helpen uw kind door het op speelse wijze aanleren van de benodigde motorische vaardigheden.

Senioren

Naast regulier Oefentherapeut Cesar zijn wij gespecialiseerd in klachten gerelateerd aan geriatrische problematiek. Wij hebben uitgebreide ervaring in revalidatie- en zorgcentra en hebben o.a. een vast samenwerkingsverband met Dunya Woonzorg in Arnhem.