Wat is oefentherapie?

Wat is oefentherapie?

oefentherapieWilt u weten wat oefentherapie is? In Beweging Oefentherapie Cesar in Arnhem heeft het antwoord. Oefentherapie is het teweegbrengen van spiercontracties en bewegingen van het lichaam, om zo het functioneren van een persoon te verbeteren zodat deze de activiteiten van het dagelijkse leven kan uitvoeren. Oefentherapie wordt gegeven door Oefentherapeuten Cesar en en door fysiotherapeuten, zoals die van ons. Wij bieden u altijd oefentherapie op maat. Bij ons kunt u terechte voor deze vorm van therapie voor ouderen en kinderen. Hiermee leren wij u bewust om te gaan met uw lichaam. Daarbij kijken wij niet alleen naar uw klacht, maar naar uw hele manier van bewegen. Neem contact met ons op voor een afspraak voor oefentherapie.

Oefentherapie via In Beweging Oefentherapie Cesar

Klachten aan spieren en gewrichten ontstaan vaak door een verkeerde houding of door belastende bewegingen, eventueel in combinatie met een lichamelijke aandoening. Door oefentherapie leert u zelf de klachten te verhelpen en te voorkomen. Gaat het bewegen bij u steeds lastiger door uw ouder wordende leeftijd? Of heeft u een blessure of last van een blessure? Wat uw klacht ook is; u kunt altijd bij ons oefentherapeut terecht. Hij of zij helpt u met oefeningen zodat u weer beter op kunt staan, kunt lopen of bij het verbeteren van uw co├Ârdinatie. Samen met uw oefentherapeut werkt u aan het behoud van uw zelfstandigheid. Maar wij bieden niet alleen oefentherapie voor senioren. Ook voor kinderen met een vertraagde motorische vaardigheden bieden wij therapie op maat.

Uw voordelen bij In Beweging Oefentherapie Cesar

  • Geen verwijsbrief nodig van de huisarts
  • Vergoeding door de zorgverzekeraars
  • Wij komen indien nodig aan huis
  • Wij werken volgens de laatste wetenschappelijk inzichten
  • Beweegzorg op maat door samenwerking met meerdere disciplines: psycholoog, ergotherapeut, podotherapeut, orthopeed, neuroloog, arboarts, revalidatie,- en huisarts. Uiteraard alleen met uw toestemming
  • Bij ons bent u geen nummer maar staat ├║ centraal
  • Wij proberen u altijd binnen 48-uur te behandelen

Uw oefentherapie regelt u bij de specialist in Arnhem

Een oefentherapeut is gespecialiseerd in gedragsverandering van houding en beweging. De oefentherapeut begeleidt en traint u in het aannemen van een gezondere houding. In Beweging Oefentherapie Cesar werkt hiervoor met diverse disciplines, zoals een psycholoog, ergotherapeut, podotherapeut, orthopeed, neuroloog, arboarts, revalidatie,- en huisarts. Op deze wijze kunnen wij u altijd van oefentherapie op maat voorzien. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.