Behandelingen

Wat is Oefentherapie

Onze behandelingen

Senioren

OEFENTHERAPIE SENIOREN

Heeft u moeite met opstaan, lopen, uw coördinatie of het behouden van uw balans? Samen met uw oefentherapeut werkt u aan het behoud van uw zelfstandigheid. Ook geven wij advies ten aanzien van loop- en andere hulpmiddelen.

Lees meer

Kinderen

OEFENTHERAPIE KINDEREN

Heeft uw kind moeite met schrijven of met flexibel bewegen tijdens bijvoorbeeld de gymles? Wij helpen uw kind zich hierin te ontwikkelen door het op speelse wijze aanleren van de benodigde motorische vaardigheden.

Lees meer

handtherapie

HANDTHERAPIE

Heeft u een tintelend, doof gevoel in uw hand, onlangs een ongeluk gehad waarbij uw hand betrokken was, of andere hand- en polsklachten? Onze in hand- en pols problematiek gespecialiseerde therapeut, biedt u een programma op maat.

Lees meer

sportblessures

SPORTBLESSURES

Heeft u een verstoorde spierspanning, een spierbeschadiging, kneuzing, andere blessures / ongemakken? Oefentherapie Cesar bij sportblessures is voor cliënten die na ziekte of blessures weer aan het werk willen en/of weer willen sporten. De oefentherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies aan de sporter die blessures of klachten heeft opgelopen.

Lees meer

Multiple Sclerose

MULTIPLE SCLEROSE (MS)

Heeft u Multiple Sclerose? Regelmatig bewegen kan het verloop van MS niet tegenhouden, maar soms wel de functionele gevolgen van de ziekte beperken. Het toepassen van oefentherapie optimaliseert de functies van het lichaam, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kan functioneren.

Lees meer

Hijama & Cupping

HIJAMA & CUPPING

Naast Oefentherapie Cesar bieden wij cupping aan. Bij cupping wordt een glazen of plastic cup op bepaalde punten op uw lichaam geplaatst en vacuüm getrokken. Hierdoor wordt het bindweefsel gestimuleerd en de huid en de spieren goed doorbloedt. Cupping dringt door tot in de bindweefsellaag en ook het gebied tussen de wervels wordt ‘losgetrokken’. Dit is een gebied dat met een normale massage moeilijk te bereiken is. Cupping heft onder meer uw energieblokkades op en voert afvalstoffen af.

Lees meer

thuisbehandelen

Liever oefentherapie aan huis? Dat kan!

Behandeling van de therapeut aan huis behoort tot de mogelijkheden als u lichamelijk niet in staat bent om naar de praktijk te komen. Er zijn meerdere redenen om de oefentherapeut bij u aan huis te laten komen. Voor welke klachten kan ik aan huis behandeld worden?

Lees meer