Fysiotherapie aan huis

Fysiotherapie aan huis

fysiotherapie aan huisFysiotherapie aan huis nodig? Soms is bewegen niet vanzelfsprekend. Uw lichaam doet pijn of werkt niet (meer) zoals u gewend bent. Misschien kan fysiotherapie dan helpen. Fysiotherapie voorkomt, verhelpt en vermindert lichamelijke klachten en zorgt dat u optimaal kunt (blijven) bewegen. Bent u niet in staat om naar onze praktijk te komen, maar heeft u wel behoefte aan oefentherapie? Het uitstellen van een afspraak is niet bevorderlijk voor het herstel van de klacht. Daarom is het mogelijk dat de behandeling bij u thuis plaatsvindt. Bij In Beweging Oefentherapie Cesar in Arnhem bent u in dat geval aan het juiste adres. Wij bieden u verschillende behandeldiensten aan die samen een totaalpakket vormen om gezond te bewegen. En dat aan huis. Fysiotherapie aan huis regelt u via de specialist.

Fysiotherapie aan huis via In Beweging Oefentherapie Cesar

Bent u slecht ter been of niet in staat om naar onze praktijk te komen? Bij ons is het daarom mogelijk dat de behandeling bij u thuis plaatsvindt. Fysiotherapie is erop gericht om uw klachten te verminderen en uw zelfstandig functioneren te vergroten. Een ander doel kan zijn het handhaven van het functioneren in de thuissituatie, dit betekent dat wij u kunnen helpen om langer thuis te kunnen blijven wonen. Onze fysioherapeut kijkt samen met u naar verschillende mogelijkheden. De behandeling is direct toegespitst op uw eigen leefomgeving en functionele vaardigheden kunnen daarom heel doeltreffend getraind worden. Door onze kennis en vaardigheden verschilt de behandeling thuis niet van een behandeling in de praktijk.

Uw voordelen bij In Beweging Oefentherapie Cesar

  • Geen verwijsbrief nodig van de huisarts
  • Vergoeding door de zorgverzekeraars
  • Wij komen bij u aan huis
  • Wij werken volgens de laatste wetenschappelijk inzichten
  • Beweegzorg op maat door samenwerking met meerdere disciplines: psycholoog, ergotherapeut, podotherapeut, orthopeed, neuroloog, arboarts, revalidatie,- en huisarts. Uiteraard alleen met uw toestemming
  • Bij ons bent u geen nummer maar staat ├║ centraal
  • Wij proberen u altijd binnen 48-uur te behandelen

Uw fysiotherapie aan huis regelt u bij de specialist

Onze praktijk maakt het mogelijk dat wij uw fysiotherapie aan huis verzorgen. Op deze manier hoeft u de deur niet meer uit en kunnen wij u altijd van fysiotherapie op maat voorzien. Als u woonachtig bent in Arnhem in de omgeving van de wijk Malburgen, zijn wij uw betrouwbare en dichtstbijzijnde partner. Neemt u direct en vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden bij u aan huis.