Fysiotherapie Arnhem

Fysiotherapie Arnhem

fysiotherapie arnhemFysiotherapie Arnhem nodig omdat u lichamelijke klachten heeft en bewegen voor u een last wordt? In het geval u klachten heeft, zoals knie- en/of rugpijn na een val, door uw leeftijd of door een operatie, bent u bij In Beweging Oefentherapie Cesar aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor verschillende behandeldiensten om gezond te bewegen. Daarbij kijken wij niet alleen naar uw klacht, maar ook naar uw hele manier van bewegen. Zo leert u het verschil tussen belasten en belastbaarheid. Fysiotherapie Arnhem volgt u dus bij de specialist.

Fysio Arnhem via In Beweging Oefentherapie Cesar

Wij behandelen niet alleen uw klachten, maar ook de oorzaak hiervan. Dit om terugkerende klachten te voorkomen. De fysiotherapie behandeling is een vorm van paramedische zorg die zich richt op het bewegend functioneren van de mens. U kunt ons inschakelen wanneer bewegen voor u een last wordt. Bij deze behandeling van een patiënt maakt de fysiotherapeut onder andere gebruik van massage, mobilisaties, taping en oefentherapie. Onze therapie is gericht op ouderen én jongeren. Maar ook handfysiotherapie behoort hierbij tot de mogelijkheid. Daarnaast zijn onze fysiotherapeuten direct toegankelijk. Maakt u direct een afspraak met onze specialisten als u fysiotherapie nodig heeft.

Uw voordelen bij In Beweging Oefentherapie Cesar

  • Geen verwijsbrief nodig van de huisarts
  • Vergoeding door de zorgverzekeraars
  • Wij komen indien nodig aan huis
  • Wij werken volgens de laatste wetenschappelijk inzichten
  • Beweegzorg op maat door samenwerking met meerdere disciplines: psycholoog, ergotherapeut, podotherapeut, orthopeed, neuroloog, arboarts, revalidatie,- en huisarts. Uiteraard alleen met uw toestemming
  • Bij ons bent u geen nummer maar staat ú centraal
  • Wij proberen u altijd binnen 48-uur te behandelen

Uw fysiotherapie regelt u bij de specialist in Arnhem

In onze praktijk in Arnhem kunt u terecht voor fysiotherapie op maat. Wij werken hiervoor met diverse disciplines, zoals een psycholoog, ergotherapeut, podotherapeut, orthopeed, neuroloog, arboarts, revalidatie,- en huisarts. Zo kunnen wij u altijd van fysiotherapie op maat voorzien. Als u woonachtig bent in Arnhem, zijn wij uw betrouwbare partner. Neemt u direct en vrijblijvend contact met ons op voor Fysio Arnhem.