Fysiotherapie Malburgen

Fysiotherapie Malburgen

Fysiotherapie Malburgen nodig omdat u lichamelijke klachten heeft en bewegen voor u een last wordt? Heeft u klachten zoals knie- en/of rugpijn na een val, door uw leeftijd of door een operatie? Bij In Beweging Oefentherapie Cesar in Arnhem bent u in dat geval aan het juiste adres. Wij bieden u verschillende behandeldiensten aan die samen een totaalpakket vormen om gezond te bewegen. Daarbij kijken wij niet alleen naar uw klacht maar naar uw hele manier van bewegen. U leert het verschil tussen belasten en belastbaarheid. Houding en beweging worden zodanig verbeterd dat uw klachten ook op de lange termijn wegblijven. Fysiotherapie Malburgen volgt u bij de specialist.

Fysiotherapie Malburgen via In Beweging Oefentherapie Cesar

De behandeling fysiotherapie is een vorm van paramedische zorg die zich richt op het bewegend functioneren van de mens. U kunt ons inschakelen wanneer bewegen voor u een last wordt. Maar wij bieden ook fysiotherapie om klachten te voorkomen en om te revalideren na een ingreep. Bij de behandeling van een patiënt maakt de fysiotherapeut onder andere gebruik van massage, mobilisaties, taping en oefentherapie. Onze therapie is gericht op ouderen én jongeren. Maar ook handfysiotherapie behoort hierbij tot de mogelijkheid. Daarnaast zijn onze fysiotherapeuten direct toegankelijk. Er is geen verwijzing van een arts meer nodig. Maakt u direct een afspraak met onze specialisten in Malburgen als u fysiotherapie nodig heeft.

Uw voordelen bij In Beweging Oefentherapie Cesar

  • Geen verwijsbrief nodig van de huisarts
  • Vergoeding door de zorgverzekeraars
  • Wij komen indien nodig aan huis
  • Wij werken volgens de laatste wetenschappelijk inzichten
  • Beweegzorg op maat door samenwerking met meerdere disciplines: psycholoog, ergotherapeut, podotherapeut, orthopeed, neuroloog, arboarts, revalidatie,- en huisarts. Uiteraard alleen met uw toestemming
  • Bij ons bent u geen nummer maar staat ú centraal
  • Wij proberen u altijd binnen 48-uur te behandelen

Uw fysiotherapie regelt u bij de specialist in Arnhem in de wijk Malburgen

Bij onze praktijk in Malburgen kunt u terecht voor fysiotherapie op maat. Wij werken hiervoor met diverse disciplines, zoals een psycholoog, ergotherapeut, podotherapeut, orthopeed, neuroloog, arboarts, revalidatie,- en huisarts. Op deze manier kunnen wij u altijd van fysiotherapie op maat voorzien. Als u woonachtig bent in Arnhem in de wijk Malburgen, zijn wij uw betrouwbare en dichtstbijzijnde partner. Neemt u direct en vrijblijvend contact met ons op.