Fysiotherapie Oud Arnhem

Fysiotherapie Oud Arnhem

fysiotherapie oud arnhemFysiotherapie Oud Arnhem aan het zoeken? Dan zit u bij In Beweging Oefentherapie Cesar goed. Wij zijn namelijk gevestigd in de buurt van deze Oud Arnhemse wijk en bieden u altijd fysiotherapie op maat. U kunt een beroep op ons doen indien bewegen voor u een last wordt. Denk u daarbij aan klachten als een zeurende knie, pijn in uw rug of andere lichamelijke klachten. Wij zorgen dat u weer zo goed mogelijk kunt bewegen en gaan resultaatgericht aan het werk, met de bedoeling om u zo snel en zo goed mogelijk weer op de been te helpen. Neem contact met ons op voor fysiotherapie Oud Arnhem.

Fysio Oud Arnhem via In Beweging Oefentherapie Cesar

Lopen, staan, springen, bukken zijn normaal gesproken vanzelfsprekende bewegingen. Toch kunt u daar last van krijgen. Bij onze fysiotherapeut in Arnhem kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om deze klachten te voorkomen, of te revalideren na een operatie. Afhankelijk van uw mobiliteit, komen we aan huis of komt u naar onze praktijk in de omgeving van Oud Arnhem. Onze fysiotherapie is gericht op ouderen én jongeren. Daarnaast zijn onze fysiotherapeuten direct toegankelijk. Er is geen verwijzing van een arts meer nodig. Maakt u direct en vrijblijvend een afspraak als u fysiotherapie nodig heeft.

Uw voordelen bij In Beweging Oefentherapie Cesar

  • Geen verwijsbrief nodig van de huisarts
  • Vergoeding door de zorgverzekeraars
  • Wij komen indien nodig aan huis
  • Wij werken volgens de laatste wetenschappelijk inzichten
  • Beweegzorg op maat door samenwerking met meerdere disciplines: psycholoog, ergotherapeut, podotherapeut, orthopeed, neuroloog, arboarts, revalidatie,- en huisarts. Uiteraard alleen met uw toestemming
  • Bij ons bent u geen nummer maar staat ú centraal
  • Wij proberen u altijd binnen 48-uur te behandelen

Fysiotherapie regelt u bij de specialist in Rijkerswoerd

In Beweging Oefentherapie Cesar werkt met diverse disciplines, zoals een psycholoog, ergotherapeut, podotherapeut, orthopeed, neuroloog, arboarts, revalidatie,- en huisarts. Middels deze werkwijze kunnen wij u altijd van fysiotherapie op maat voorzien. Als u woonachtig bent in de Oud Arnhem, zijn wij uw betrouwbare en dichtstbijzijnde partner. Neem contact met ons op.