Fysiotherapie Rijkerswoerd

Fysiotherapie Rijkerswoerd

Fysiotherapie Rijkerwoerd aan het zoeken? Dan bent u bij In Beweging Oefentherapie Cesar aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in de buurt van deze Arnhemse wijk en bieden u altijd fysiotherapie op maat. U kunt ons inschakelen wanneer bewegen voor u een last wordt. Denk u aan klachten als een zeurende knie, pijn in uw rug of andere lichamelijke klachten. Wij helpen u er weer boven op. Wij zorgen dat u weer zo optimaal mogelijk kunt bewegen en gaan resultaatgericht aan het werk, met de bedoeling om u zo snel en zo goed mogelijk weer op de been te helpen. Neem contact op met onze specialisten voor een afspraak voor fysiotherapie Rijkerswoerd.

Fysiotherapie Rijkerswoerd via In Beweging Oefentherapie Cesar

Lopen, staan, springen, bukken zijn vaak vanzelfsprekende bewegingen. Dat dit niet altijd zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt.Bij onze fysiotherapeut kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om klachten te voorkomen, of te revalideren na een operatie. Preventie en voorlichting zijn belangrijke onderdelen van de therapie. Afhankelijk van uw mobiliteit, komen we aan huis of komt u naar onze praktijk in Arnhem. Onze therapie is gericht op ouderen én jongeren. Daarnaast zijn onze fysiotherapeuten direct toegankelijk. Er is geen verwijzing van een arts meer nodig. Maakt u direct een afspraak als u fysiotherapie nodig heeft.

Uw voordelen bij In Beweging Oefentherapie Cesar

  • Geen verwijsbrief nodig van de huisarts
  • Vergoeding door de zorgverzekeraars
  • Wij komen indien nodig aan huis
  • Wij werken volgens de laatste wetenschappelijk inzichten
  • Beweegzorg op maat door samenwerking met meerdere disciplines: psycholoog, ergotherapeut, podotherapeut, orthopeed, neuroloog, arboarts, revalidatie,- en huisarts. Uiteraard alleen met uw toestemming
  • Bij ons bent u geen nummer maar staat ú centraal
  • Wij proberen u altijd binnen 48-uur te behandelen

Uw fysiotherapie regelt u bij de specialist in Rijkerswoerd

Bij ons kunt u terecht voor fysiotherapie op maat. In Beweging Oefentherapie Cesar werkt hiervoor met diverse disciplines, zoals een psycholoog, ergotherapeut, podotherapeut, orthopeed, neuroloog, arboarts, revalidatie,- en huisarts. Op deze manier kunnen wij u altijd van fysiotherapie op maat voorzien. Als u woonachtig bent in de wijk Rijkerswoerd, zijn wij uw betrouwbare en dichtstbijzijnde partner. Neem contact met ons op.