Fysiotherapie Schuytgraaf

Fysiotherapie Schuytgraaf

fysiotherapie schuytgraafFysiotherapie Schuytgraaf nodig omdat u lichamelijke klachten heeft en bewegen voor u een last wordt? Of heeft u klachten aan uw rug of knie, last door uw leeftijd of door een operatie? Bij In Beweging Oefentherapie Cesar in Arnhem bent u in dat geval aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in de buurt van de wijk Schuytgraaf en bieden u diverse behandeldiensten aan die samen een totaalpakket vormen om gezond te bewegen. Daarbij kijken wij niet alleen naar uw klacht maar naar uw hele manier van bewegen. U leert het verschil tussen belasten en belastbaarheid en bent zo snel weer op de been. Fysiotherapie Schuytgraaf volgt u bij de specialist.

Fysio Schuytgraaf via In Beweging Oefentherapie Cesar

Soms is bewegen niet vanzelfsprekend. Uw lichaam doet pijn of werkt niet (meer) zoals u gewend bent. Wellicht kan fysiotherapie dan helpen. Fysiotherapie bij In Beweging Oefentherapie Cesar voorkomt, verhelpt en vermindert lichamelijke klachten en zorgt dat u optimaal kunt (blijven) bewegen. Bij de behandeling van een patiënt maakt de fysiotherapeut onder andere gebruik van massage, mobilisaties, taping en oefentherapie. Onze therapie is gericht op ouderen én jongeren. Maar ook handfysiotherapie behoort hierbij tot de mogelijkheid. Daarnaast zijn onze fysiotherapeuten direct toegankelijk. Maakt u direct een afspraak met onze specialisten als u fysio in Schuytgraaf nodig heeft.

Uw voordelen bij In Beweging Oefentherapie Cesar

  • Geen verwijsbrief nodig van de huisarts
  • Vergoeding door de zorgverzekeraars
  • Wij komen indien nodig aan huis
  • Wij werken volgens de laatste wetenschappelijk inzichten
  • Beweegzorg op maat door samenwerking met meerdere disciplines: psycholoog, ergotherapeut, podotherapeut, orthopeed, neuroloog, arboarts, revalidatie,- en huisarts. Uiteraard alleen met uw toestemming
  • Bij ons bent u geen nummer maar staat ú centraal
  • Wij proberen u altijd binnen 48-uur te behandelen

Uw fysiotherapie regelt u bij de specialist in Schuytgraaf

Fysiotherapie in de Arnhemse wijk Schuytgraaf nodig? Bij onze praktijk in Malburgen bent u aan het juiste adres voor fysiotherapie op maat. Wij werken met diverse disciplines, zoals een psycholoog, ergotherapeut, podotherapeut, orthopeed, neuroloog, arboarts, revalidatie,- en huisarts. Zo kunnen wij u altijd van fysiotherapie op maat voorzien. Als u in de buurt woonachtig bent, zijn wij uw betrouwbare en dichtstbijzijnde partner. Neemt u direct en vrijblijvend contact met ons op.