Oefentherapie Malburgen

Oefentherapie Malburgen

Oefentherapie Malburgen nodig? Bij In Beweging Oefentherapie Cesar in Arnhem kunt u terecht voor oefentherapie op maat. Wij bieden deze therapie voor ouderen en kinderen in onze praktijk. Indien gewenst kunnen wij de therapie ook aan huis leveren. Oefentherapie Cesar biedt oefentherapie waarmee u leert bewust om te gaan met uw lichaam. Daarbij kijken wij niet alleen naar uw klacht maar naar uw hele manier van bewegen. U leert het verschil tussen belasten en belastbaarheid. Houding en beweging worden zodanig verbeterd dat uw klachten ook op de lange termijn wegblijven. Neem contact met onze specialisten op voor een afspraak voor oefentherapie Malburgen.

Oefentherapie Malburgen via In Beweging Oefentherapie Cesar

Als bewegen niet meer vanzelfsprekend is door ouderdom, een blessure, ziekte of een aandoening kan u bij onze oefentherapeut terecht. Heeft u moeite met opstaan, lopen, uw co├Ârdinatie of het behouden van uw balans? Samen met uw oefentherapeut werkt u aan het behoud van uw zelfstandigheid. Ook geven wij advies ten aanzien van loop- en andere hulpmiddelen. Ons programma biedt oefeningen voor mobiliteit, spierkracht en lenigheid. Maar wij bieden niet alleen oefentherapie voor senioren. Ook voor kinderen met een vertraagde motorische vaardigheden bieden wij therapie op maat. Wij helpen uw kind op een speelse wijze bij het aanleren van betere vaardigheden.

Uw voordelen bij In Beweging Oefentherapie Cesar

  • Geen verwijsbrief nodig van de huisarts
  • Vergoeding door de zorgverzekeraars
  • Wij komen indien nodig aan huis
  • Wij werken volgens de laatste wetenschappelijk inzichten
  • Beweegzorg op maat door samenwerking met meerdere disciplines: psycholoog, ergotherapeut, podotherapeut, orthopeed, neuroloog, arboarts, revalidatie,- en huisarts. Uiteraard alleen met uw toestemming
  • Bij ons bent u geen nummer maar staat ├║ centraal
  • Wij proberen u altijd binnen 48-uur te behandelen

Uw oefentherapie regelt u bij de specialist in Malburgen

Wij leveren beweegzorg op maat en werken hiervoor samen met meerdere disciplines. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld uw psycholoog, ergotherapeut, podotherapeut, orthopeed, neuroloog, arboarts, revalidatie,- en huisarts. Uiteraard alleen met uw toestemming. Op deze manier kunnen wij u altijd van oefentherapie op maat voorzien. Als u woonachtig bent in Malburgen, zijn wij uw betrouwbare partner. Neem contact met ons op!