Oefentherapie Rijkerswoerd

Oefentherapie Rijkerswoerd

Oefentherapie Rijkerwoerd aan het zoeken? Dan bent u bij In Beweging Oefentherapie Cesar aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in de buurt van deze Arnhemse wijk en bieden u altijd oefentherapie op maat. Bij ons kunt u terechte voor deze vorm van therapie voor ouderen en kinderen. Hiermee leren wij u bewust om te gaan met uw lichaam. Daarbij kijken wij niet alleen naar uw klacht, maar naar uw hele manier van bewegen. U leert het verschil tussen belasten en belastbaarheid. Houding en beweging worden zodanig verbeterd dat uw klachten ook op de lange termijn wegblijven. Neem contact met ons op voor een afspraak voor oefentherapie Rijkerswoerd.

Oefentherapie Rijkerswoerd via In Beweging Oefentherapie Cesar

Gaat bewegen steeds lastiger door uw ouder worden leeftijd? Of heeft u een blessure of last van een blessure? Wat uw klacht ook is; u kunt altijd bij ons oefentherapeut terecht. Hij of zij helpt u met oefeningen zodat u weer beter op kunt staan, kunt lopen of bij het verbeteren van uw coördinatie. Samen met uw oefentherapeut werkt u aan het behoud van uw zelfstandigheid. Maar wij bieden niet alleen oefentherapie voor senioren. Ook voor kinderen met een vertraagde motorische vaardigheden – zoals problemen met evenwicht, niet goed kunnen rennen, springen en/of fietsen – bieden wij therapie op maat. Wij helpen op een speelse wijze bij het aanleren van betere vaardigheden.

Uw voordelen bij In Beweging Oefentherapie Cesar

  • Geen verwijsbrief nodig van de huisarts
  • Vergoeding door de zorgverzekeraars
  • Wij komen indien nodig aan huis
  • Wij werken volgens de laatste wetenschappelijk inzichten
  • Beweegzorg op maat door samenwerking met meerdere disciplines: psycholoog, ergotherapeut, podotherapeut, orthopeed, neuroloog, arboarts, revalidatie,- en huisarts. Uiteraard alleen met uw toestemming
  • Bij ons bent u geen nummer maar staat ú centraal
  • Wij proberen u altijd binnen 48-uur te behandelen

Uw oefentherapie regelt u bij de specialist in Rijkerswoerd

Bij ons kunt u terecht voor beweegzorg op maat. In Beweging Oefentherapie Cesar werkt hiervoor met diverse disciplines, zoals een psycholoog, ergotherapeut, podotherapeut, orthopeed, neuroloog, arboarts, revalidatie,- en huisarts. Op deze wijze kunnen wij u altijd van oefentherapie op maat voorzien. Als u woonachtig bent in de wijk Rijkerswoerd, zijn wij uw betrouwbare en dichtstbijzijnde partner. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.