Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

sportfysiotherapieSportfysiotherapie nodig? Dan bent u bij In Beweging Oefentherapie Cesar aan het juiste adres. Therapie bij sportblessures is voor cliënten die na ziekte of blessures weer willen sporten of werken. De oefentherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies aan de sporter die blessures of klachten heeft opgelopen. De oefentherapeut behandelt blessures aan alle spieren en gewrichten maar het meest aan knie, enkel en schouder. De therapie richt zich niet alleen op herstel van de blessure, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn. Tijdens het onderzoek kan de oefentherapeut bepalen of extra oefening of training nodig is om het ontstaan van een blessure juist te voorkomen. Sportfysiotherapie volgt u bij de specialist.

Sportfysiotherapie volgen via In Beweging Oefentherapie Cesar

Sportfysiotherapie is voor verschillende doelgroepen gericht. De oefentherapeut behandelt namelijk ook mensen die bijvoorbeeld een marathon willen lopen of aan sport willen gaan doen, maar niet weten hoe ze dat moeten aanpakken. Naast fanatieke sporters behandelt de oefentherapeut van In Beweging Oefentherapie Cesar in Arnhem ook kwetsbare doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van een therapie. Bij de behandeling van een patiënt maakt de fysiotherapeut onder andere gebruik van massage, mobilisaties, taping en oefentherapie. Onze sporttherapie is gericht op ouderen én jongeren. Maakt u direct een afspraak met onze specialisten als u sportfysiotherapie nodig heeft.

Uw voordelen bij In Beweging Oefentherapie Cesar

  • Geen verwijsbrief nodig van de huisarts
  • Vergoeding door de zorgverzekeraars
  • Wij komen indien nodig aan huis
  • Wij werken volgens de laatste wetenschappelijk inzichten
  • Beweegzorg op maat door samenwerking met meerdere disciplines: psycholoog, ergotherapeut, podotherapeut, orthopeed, neuroloog, arboarts, revalidatie,- en huisarts. Uiteraard alleen met uw toestemming
  • Bij ons bent u geen nummer maar staat ú centraal
  • Wij proberen u altijd binnen 48-uur te behandelen

Uw sportfysiotherapie regelt u bij de specialist

Bij onze praktijk in het Arnhemse Malburgen kunt u terecht voor sportfysiotherapie op maat. Wij werken hiervoor met diverse disciplines, zoals een psycholoog, ergotherapeut, podotherapeut, orthopeed, neuroloog, arboarts, revalidatie,- en huisarts. Op deze manier kunnen wij u altijd van therapie op maat voorzien. Wij zijn ook graag uw betrouwbare en dichtstbijzijnde partner. Neemt u direct en vrijblijvend contact met ons op.